OMDÖMEN

 
WOW
Hej Sanna!
Fick mailet angående sockerkursen igår. Blev nyfiken och kikade in där idag. Jag har precis lyssnat på din berättelse och känner mig SÅ stolt att ha fått lära känna dig! Vilken historia, jag blev väldigt rörd.
Du sprider så mycket hopp till andra genom att berätta om dina egna erfarenheter. Du är genuin i det du berättar och bär dessutom på mycket kunskap inom ämnet. Även om jag inte hunnit så långt in i kursen tycker jag att det är ett välgjort och noggrant material du tagit fram. Hej dig alla dar i veckan, Sanna!! 👏
Jag tänker på hur det varit för mig och hur viktigt du blev direkt i min tillfrisknad. Du blev min stora trygghet för att hålla kvar i min matplan och att våga skala av alla lager av skam, skuld, lågt självvärde (ja, allt det som du så klokt tar med i kursen. Jag känner igen mig så i det du berättar…)
Du blev mitt ljus i den mörka tunneln och många gånger har du burit mig framåt bara genom att inge hopp i svåra stunder. Tacksamheten jag känner för dig är enorm. ❤
Jag sprider sedan länge det goda ordet om dig så ofta jag kan och jag hoppas att du via den här kursen når ut till ännu fler människor som behöver stödet. Du är en sann inspiration, så åter ger jag dig mitt stora TACK 🙏💚🍀
Med stor kram
Linda
 
 
 
Jag har jojobantat så länge jag kan minnas, verkligen kämpat ett flertal gånger för att sluta med socker och gå ner i vikt.
Men varje gång jag hade nått en viss vikt har alltid samma tanke kommit upp i mitt huvud.
– Nu när jag vart så duktig kan jag hantera att äta socker en gång i veckan. Sen har jag börjat förhandla med den tanken i huvudet och till slut gett efter.
När jag har tillåtit mig själv att äta socker en gång så var det oftast inte lika gott som jag mindes det och det kändes skönt för jag trodde jag kunde hantera socker nu.
Men utan att förstå det så hade min hjärna börjat bli kapad igen.
1 dag med socker blev veckor och veckor blev månader. Jag gick alltid upp alla kilon igen +lite till, och jag fattade aldrig vad som hände trotts att detta upprepade sig varje gång. 
Idag har jag gått programmet hos Sanna i 5 månader och ätit enligt min matplan.
Första månaden var hemsk, jag sörjde all mat/socker ”jag inte fick” äta och kände att mitt liv var över, så tråkigt och begränsat.
Men nu några månader in i programmet så är jag så fri!
Jag har fått ett inre lugn och är en närvarande person som älskar livet.
Mitt tillfrisknande har inte vart spikrak, för några veckor sen tog jag ett återfall med nikotin.
(som jag valde att ta bort ihop med sockret).
Det började som det alltid gör för mig, en förhandling i huvudet.
Denna gång handlade det om att kunna snusa på helgen bara.
Efter jag gett efter hade jag samma känsla som innan, att det var inte så gott som jag mindes och detta kan jag ju hanterar. Men utan att reflektera så hade min hjärna sakta blivit kapad igen.
Den helgen hade till slut blivit varje dag i två veckor med kopiösa mängder snus och även denna gång fattade jag inte vad som hände.
Jag kände mig helt maktlös och tankebesatt igen!
Som tur är vågade jag be Sanna om hjälp och kom på rätt bana igen, idag är jag så tacksam för alla insikter och verktyg jag fått på dessa månader!
Ser så ljust på min framtid och ser framemot att fortsätt min resa 😍 /Emelie K 33år
 

Denna webbplats använder cookies (Sockerfria såklart!). Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.