BIOKEMISK REPARATION

För att få ytterligare hjälp i att tillfriskna så rekommenderar jag att göra en biokemisk reparation.

Alla behöver inte det här, det kan räcka med matplan och verktyg, men för väldigt många så behöver både hjärnan och mage-tarm extra mycket omsorg efter år av allt som sockerberoende/ätstörningar drar med sig.

Mage/tarm är ofta i obalans med ex. överväxt av candida etc. förmågan att känna mättnad har ofta helt och hållet försvunnit, man upplever ofta energi- & håglöshet, har ev. suicidala tankar, sömnproblem etc. det här är inget ovanligt.

Konsekvenserna och obalanserna är som sagt ofta många och stora, och för att orka att ta tag i de förändringar som kan behöva göras för att börja leva ett harmoniskt och lustfyllt liv, utan att droga, då kan biokemisk reparation vara till stor hjälp. Att få hjälp att återställa energin, kraften att fortsätta framåt, det ger goda grunder för ett långsiktigt tillfrisknande.

Det går till såhär:

Biokemisk Reparation, del 1

1. Du mailar eller säger till att du vill ha hjälp med biokemisk reparation.

2. Du betalar in kostnaden.

3. Jag sänder de frågeformulär som du ska fylla i, och sända tillbaka.

4. En omfattande kartläggning och bedömning görs av näringsstatus, screening av binjurar, sköldkörtel etc. och troligtvis kommer jag att behöva ställa ytterligare frågor, och därefter gör jag ett skräddarsytt närings- och livsstilsprogram.

5. Vi bokar upp ett 1 timmas möte på min praktik, på zoom eller på telefon, där vi tillsammans går igenom din biokemiska reparation.

Biokemisk Reparation, del 2

Uppföljningstiden varierar från klient till klient, men efter ca. 6 månader kan det vara bra att göra del. 2.

Det hela går till som tidigare. (se ovan).

 

Bakgrund:

Bill Wilson, AA:s grundare mötte Dr. Abraham Hoffer, (ortomolekylärmedicinens fader) på 60-talet och blev övertygad om att näringsterapi var den saknade pusselbiten i professionellt behandlingsarbete med addicts. Dr. Hoffer var pionjär med att behandla alkoholister med höga doser B3 och C-vitaminer med mycket goda behandlingsresultat.

 

För cirka 20 år sedan började Joan Mathews Larson Ph. D. i näringslära att praktiskt arbeta fram metoder för biokemisk reparation på alkoholister vid sin klinik i Minnesota. Bitten har haft förmånen att konsultera med henne, och dela erfarenhet och kunskap.

På Bittens hemsida kan du läsa mer om hjärnan och biokemin, få tillgång till kunskap och forskning och allt det hon rekommenderar.

Denna webbplats använder cookies (Sockerfria såklart!). Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.